Jsme TopSpy.cz - český spyobchod s odposlechy a špionážní technikou

Představujeme vám náš specializovaný elektronický obchod se špionážní technikou a produkty pro ochranu před odposlechy s názvem TopSpy.cz. Kromě nabídky detektivní techniky najdete v naší nabídce také služby pro kompletní bezpečnost - vyhledávání odposlechů a odborná školení. Náš spyshop nabízí řadu doplňkových služeb, rozšířené záruky, bezplatné poradenství a plnou technickou podporu.

Jsme český spyshop s poštovným v ČR zdarma

Při nákupu zboží nad 2 000 Kč neplatíte v ČR poštovnéNa Slovensko a do Polska zasílá náš spyshop zboží za dotovanou cenu 150 Kč. Není účtován žádný doplňkový přípatek za balné, dobírku nebo jiné způsoby úhrady. Zboží skladem odesíláme ještě tentýž den nebo v nejbližší pracovní den. Samozřejmostí je informování e-mailem při předání zboží do přepravy a online sledování zásilky.

Kamenná prodejna špionážní techniky v Praze

Zveme Vás na návštěvu do naší prodejny špionážní techniky v Praze, kterou naleznete přímo na metru trasy B u stanice Vysočanská. Náš showroom naleznete v prvním patře hned nad pizzerií. Otevřeno máme každý pracovní den. Abychom se vám mohli nerušeně věnovat, domluvte si osobní schůzku nejlépe alespoň den dopředu.

Spy obchod v České republice s jistotou nejlepší ceny

Pravidelně sledujeme konkurenci a nabízené produkty prodáváme za nejlepší ceny. Pokud zákazník najde jinde lepší nabídku a kontaktuje náš obchod se špionážní technikou TopSpy.cz, uděláme vše pro to, abychom nabídli lepší podmínky i cenu.

Špičkové produkty s prodlouženou zárukou

TopSpy.cz nabízí jako jeden z mála spyshopů v České republice kompletní záruku 3 roky na většinu produktů. Máte tak jistotu že ve spyobchodě TopSpy.cz nakoupíte pouze kvalitní a spolehlivé produkty.

Spyshop, kde všechny produkty dokonale známe

Náš spy obchod vybírá pouze kvalitní techniku za dostupné ceny. Spyshop vybírá hlavně ty produkty, které jsou ve své třídě něčím výjimečné. Zboží prochází rozsáhlým testováním, než je zařazeno do nabídky. Pokud se i tak objeví na výrobcích nějaká závada, je řešena okamžitou výměnou nebo rychlou reklamací.

Spy obchod s osobní garancí

Zodpovědným vedoucím obchodu je Jonáš Butta, který se oboru nepřetržitě věnuje od roku 2006. Za spokojenost všech zákazníků osobně ručí a v případě jakýchkoliv dotazů nebo připomínek ho můžete kdykoliv kontaktovat.

Vyberte si i vy odposlechy a další špionážní techniku v našem spyshopu – Odposlechy TopSpy.cz.